Mše svaté pro rodiny s dětmi

Milí farníci,

s ohledem na dlouho trvající nouzový stav bychom rádi udělali něco pro rodiny v naší farnosti. Rádi bychom nedělní mši svatou v 9:00 jednou za čtrnáct dní rezervovali pro rodiny s dětmi (poprvé 7. 3. 2021).

Dobře víme, že je vás více, kdo byste se rádi účastnili pravidelně nedělních bohoslužeb. A také velmi oceňujeme vaši vzájemnou ohleduplnost, abychom se mohli na bohoslužbách prostřídat…

V této situaci ale vnímáme jako zvláště důležité nabídnout alespoň jednou za čtrnáct dní bohoslužbu pro rodiny s dětmi. Věříme, že tento krok uvítají jak mladé rodiny, tak také i vy starší, kteří dobře víte, jak to v rodinách chodí a jak je někdy náročné předávat dětem víru. Byli bychom rádi, aby toto byla alespoň malá pomoc pro vás, rodiče, aby si děti úplně neodvykly a dostali se častěji v neděli do kostela.

Samozřejmě i nadále platí, že budeme každou nedělní bohoslužbu v 9:00 přenášet a že vás všechny zveme na všednodenní bohoslužby, na které se není třeba hlásit.

Děkujeme za pochopení a věříme, že tato zvláštní nabídka mladým rodinám s dětmi se setká s vaší podporou a pochopením :-).

Máte-li dotaz, neváhejte kontaktovat P. Petra Soukala.