Upřesnění k registraci na bohoslužby

Milí farníci,

vzhledem k tomu, že už od úterka voláte a píšete své požadavky na registrace na vánoční bohoslužby, začal jsem zapisovat na mše už nyní, i když původně bylo stanoveno, že se zapisovat bude až od soboty.

Velmi se omlouvám těm, pro které je tato neplánovaná změna snad nefér, ale objektivní důvody mě vedly k tomu, abych předčasně volající již zapsal a informoval většinu z Vás také jako vždy prostřednictvím SMS, aby měli možnost i ti, kdo nemají internet a nesledují na internetu farní zprávy a nečtou farní web.

Hlavním důvodem bylo to, že objem volání je opravdu velký a absolvovat ho s mnohými nadvakrát, bych asi z časových důvodů nezvládl. Mnozí totiž volali předčasně, protože si na webu nepřečetli, že zápis probíhá až od soboty, nebo jen od kohosi zaslechli, že už byl zveřejněn rozpis bohoslužeb.

Stejně tak se omlouvám, že příliš neřeším skutečnost, že mnozí se hlásí na více termínů. Pokud by se totiž stalo, že bude obsazeno a na někoho by nemělo zbýt místo, budeme to řešit operativně tak, že zavolám těm z vás, kdo měli zaregistrovánu četnější účast s prosbou o uvolnění. Zatím však taková situace nenastala, tak věřím, že to zvládneme i během vánočních svátků.

Děkuji za vaše pochopení a přeji požehnaný zbytek adventu a požehnaný vánoční čas.

Petr Trefil – jáhen